groeps_strook.png

STEP AEROBIC

Met Step schakel je al je grote spiergroepen in. Je werkt met een eigen verhoog (step) en voert tal van oefeningen uit op het tempo van de muziek. Zo werk je aan je conditie en coördinatie. Bovendien ontwikkel je meer spierkracht in je armen en benen en verstrak je het hele lichaam.
Tijdens deze cardio-les verbranden de calorieën aan snel tempo en verstevig je billen, benen en buik op snelle en efficiënte wijze!


 

YOGA

Beheers je lichaam, geest en  gevoel. Tijdens een sessie yoga verstevigen we onze spieren en versoepelen we onze gewrichten. De specifieke oefenvormen brengen je lichaam en geest in balans. Dankzij deze lessen word je weer één met je lichaam.

EASY SPINNING / SPINNING

In groep fietsen we ons in conditie! Verschillende trainingsvormen komen aan bod: uithoudingstraining, weerstandstraining, calorie-training en intervaltraining. Een les spinning geeft je de mogelijkheid om aan je eigen ritme en niveau te trainen. Is een oefenvorm voor jou even te intensief, dan draai je de weerstand lichter en kan je perfect weer inpikken! Al onze fietsen zijn voorzien met zowel een voetbeugel als met SPD-klikpedalen.Zo kan ook de geoefende fietser zich volledig uitleven met spinning!

PILATES

Door het gebruik van al je spiergroepen in één totale body workout krijg je totale controle over je lichaam. De spierverstevigende oefeningen leggen de focus op de ademhaling, lichaamshouding, lenigheid en algemene controle. De ideale training voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

BBB

De term BBB staat voor “buik, borsten en billen’. Het gaat hier over oefeningen die het lichaam strakker maken. Een les BBB duurt ongeveer een uur en omvat een eenvoudige opwarming, tal van spierversterkende oefeningen gericht op het verstrakken van de klassieke probleemzones en eindigt met relaxatieoefeningen en cooling down. Tijdens de spierversterkende oefeningen wordt gebruik gemaakt van halters, rekkers, steps, etc. om tot een optimaal resultaat te komen.

 

ZUMBA

Zumba combineert latino-muziek met eenvoudig te volgen dansbewegingen die zorgen voor een hoge calorieverbranding en voor een strak lichaam. Door de latino danspasjes ga je vooral centimeters verliezen ter hoogte van de buik en de taille. Het is een echte cardio-les waarbij zweten en plezier maken centraal staan!

GettyImages-866139530.jpg