dries.jpg

Dries Vande Mergel
kinesist

MAAK UW AFSPRAAK:

kinesist@het-pand.be               0484 50 83 02 (Dries gsm)

Kinesitherapie

Is de zorg voor je lichaam door beweging. Elke behandeling bij de kinesitherapeut stelt als doel om bewegingsproblemen, zowel acuut als chronisch, te verhelpen of zoveel mogelijk te herstellen. Dit gebeurt a.d.h.v. revalidatie of bewegingsoefeningen

Manuele therapie

Een manueel therapeut zal steeds opzoek gaan naar de oorzaak van de klachten. Eén van de technieken die een manueel therapeut onderscheidt zijn bv. de manipulaties. Bij een manueel therapeut kan je terecht voor zowel chronische als acute klachten.

Sport- kinesitherapie

Is het behandelen van sportletsels en de preventie ervan. Bij de behandeling wordt rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de sport. 

Zowel competitieve als recreatieve sporters kunnen hiervoor bij ons terecht. 

Tarieven en terugbetaling

In deze praktijk zijn we geconventioneerd. Dit wil zeggen dat het bedrag van uw behandeling wettelijk vastgelegd is.

 

Na afrekening ontvangt u een 'getuigschrift voor verstrekte hulp'. Hiermee zal de mutualiteit u een deel van het bedrag terugbetalen.

 

Een courante behandeling van 30 minuten kost de patiënt (na terugbetaling door de mutualiteit) tot maximaal €6,25. Afhankelijk van uw sociaal statuut (al dan niet verhoogde tegemoetkoming) of type pathologie, kan dit bedrag lager liggen.  

Hoe kan ik een afspraak maken?

Consultaties gebeuren uitsluitend op afspraak en kunnen enkel telefonisch of ter plaatse gemaakt worden. Gemaakte afspraken dienen uiteraard gerespecteerd te worden. Indien u een afspraak niet kan nakomen, gelieve dan zo snel mogelijk uw therapeut op de hoogte te brengen, zodoende dit tijdstip door iemand kan ingevuld worden.

Opgelet: Afspraken die niet 24u op voorhand worden afgebeld worden toch aangerekend! 

Indien u zonder geldige regen, en zonder tijdig verwittigen uw afspraak niet nakomt, wordt deze aangerekend.