Home/Dansschool Locomotion/Dansschool Locomotion: praktische info

TARIEVEN

JAAR (sept-juni)

Dans 185€
–> 2e kind zelfde gezin: dans 165€
–> extra lesuur 165€

SEMESTER (sept- dec of jan-jun)

Dans 115€
–> 2e kind zelfde gezin: dans 95€
–> extra lesuur 95€

(inbegrepen: lessen, verzekering en deelname showcases)

ONS TEAM

KLEUTERDANS
Emelie Gobel –  Joni Lemmens

CLIPDANCE
Emelie Gobel – Byona De Cloet – Britt Becqué – Jente De Ridder

FREESTYLE
Emelie Gobel

HIP HOP
Aïsha De Kestelier – Phara Wante – Rhune Van Cauwenberghe – Rhune Vergeylen

HIP HOP LYRICAL
Michaël Nelis

MODERN
Shana Abbeel – Cheyenne Ingels – Byona De Cloet

MUSICAL
Emelie Gobel – Mieke De Graeve

DIVAAZ
Emelie Gobel – Byona De Cloet

GIRLY
Rhune Van Cauwenberge

KLEDIJ

Tijdens de lessen verwachten wij dat de dansers sportieve danskledij dragen, bij voorkeur uit de Locomotion kledij collectie. Voor activiteiten die plaatsvinden buiten onze eigen danszalen is de Locomotion tenue verplicht (minimum bovenstuk met het logo van de dansschool). Tijdens de lessen verwachten wij aangepast schoeisel geschikt voor de betreffende les. Dit is belangrijk met het oog op verzekering en danscomfort.

T-shirt Locomotion: 10€ / Legging Locomotion: 20€ / Trui Locomotion: 30€

Alle kledij is heel het jaar door te verkrijgen in de dansschool

AFSPRAKEN

Eigen consumpties zijn niet toegelaten tijdens de danslessen. In het sportcentrum is een volledig gamma aan dranken te verkrijgen, inclusief een ruim aanbod aan sportdranken in plastic verpakking die geschikt zijn voor gebruik in de dansstudio.  Maaltijden en snoep zijn niet toegestaan.

Bezoekers (leerlingen, ouders, gasten, etc) dienen zich gedurende hun verblijf in het sportcentrum te houden aan de huisregels van het centrum evenals de aanwijzingen gegeven door de directie en/of personeel op te volgen.
Verlies of beschadigingen toegebracht aan eigendommen van de dansschool door toedoen van een bezoeker vallen ten koste van de bezoeker.
Het gebruik van beeld- en geluidsapparatuur in de ruimste zin van het woord (foto, film, video, etc) in het sportcentrum en de dansstudio is uitsluitend toegestaan met toestemming van de dansschool.

Jongeren onder 18jaar mogen geen alcohol nuttigen in de gebouwen. Er heerst een algemeen rookverbod in de gebouwen.

INSCHRIJVING

Het betalen van het lidgeld betekent dat het huisreglement is gekend en aanvaard.
Er worden geen lidgelden terugbetaald. Bij uitzonderlijke reden (bv. Langdurige ziekte) kan mits voorlegging van een doktersattest, een tegoedbon of terugbetaling bekomen worden voor de resterende lessen.
De dansschool mag een cursus annuleren indien daartoe gegronde redenen zijn. (overmacht) In geval van annulering voor de aanvang van de cursus heeft de cursist recht op volledige terugbetaling. Bij annulering tijdens de cursus zal de terugbetaling geschieden naar ratio van het aantal nog niet genoten lessen.

Inbegrepen in het lidgeld is het vrij gebruik van de zalen en accommodatie ten allen tijden dat het sportcentrum geopend is. Het staat het lid vrij om de accommodatie vrij te gebruiken in het kader van de sportactiviteiten

DE CURSUS

Alle dansers dragen sportieve, gemakkelijke kledij en aangepast schoeisel. De basistenue bestaat uit de t-shirt van de dansschool, een zwarte sportbroek en zwarte turnpantoffels/sportschoenen. Kinderen die geen gepaste kledij dragen kunnen de les geweigerd worden aangezien de verzekering niet tussenkomt bij ongeval of letsel.
Bij de leswissel vragen wij ouders en kinderen te wachten aan de afhaalstrook tot de dansjuf uw kind komt ophalen. Dit om andere sporters niet te hinderen en overlast te vermijden.

DE SHOWS

Ter voorbereiding van onze jaarlijkse dansshows organiseren wij enkele extra repetities. Wij vragen maximale aanwezigheid op deze belangrijke repetities. Het is van belang om met de volledige groepen te kunnen werken om een mooi resultaat te kunnen leveren. Enkel in uitzonderlijke gevallen is een afwezigheid toegestaan en dit in overleg met de dansdocent.
Het lijkt ons een kleine moeite bovenstaande regels in acht te nemen wetende dat ze bijdragen tot een optimaal dansplezier voor iedereen!

ONZE DANSSTYLEN
DANSLESSEN VOOR?
PRAKTISCHE INFO
KALENDER
INSCHRIJVEN