Home/Fitness & groepslessen

FITNESS

CARDIO

Cardio-training zorgt voor een verbetering van je uithoudingsvermogen en optimaliseert je metabolisme. Op die manier verhoog je de zuurstofopname en verbruik je zowel koolhydraten als vetten. Het zorgt voor een gezond hart en heeft tal van positieve effecten zowel mentaal als fysiek.

REVALIDATIE

Revalidatie is een ruime term die wijst op de nood aan lichamelijk of geestelijk herstel. Beweging en fitness neemt hier een centrale plaats in. Bij een specifieke revalidatie kunnen oefeningen op spierniveau zorgen voor een versnelling van het herstel en een blijvende verbetering van de probleemzone.

KRACHT

Krachttraining zorgt voor een toename van spiermassa en spierkracht. Door doelgerichte hypertrofie-training (spiertoename) ontwikkel je een atletisch lichaam. Afhankelijk van de doelstelling kan je trainen op snel-kracht, functionele kracht, spierherstel en spiertoename.

FITNESS 50+

Om de vitaliteit optimaal te houden is het belangrijk om op een verantwoorde wijze aan sport te doen. Sporten op oudere leeftijd is essentieel omdat de dagelijkse belasting van het lichaam verlaagt en hierdoor de algemene blessure gevoeligheid verhoogt. Vooral hart- en vaatziekten en osteoporose (botontkalking) worden grotendeels veroorzaakt door een tekort aan beweging. Fitness zorgt voor gewichtscontrole, behoud van spierkracht en het onderhouden en verbeteren van de algemene vitaliteit.

OPENINGSUREN

MAANDAG, DINDAG, DONDERDAG:          
9u – 12u30    16u – 22u
WOENSDAG:
9u – 12u30    14u – 22u
In juni, juli en augustus op woensdagnamiddag vanaf 16u ipv 14u.
VRIJDAG:
9u – 12u30    16u – 21u
ZATERDAG-ZONDAG:
9u – 13u
GESLOTEN OP FEESTDAGEN

AFSLANKEN

Afslanken doe je best op een efficiënte en verantwoorde manier. Daarom is het essentieel om, naast een aangepaste en gezonde voeding, ook aan sport te doen.  Door te bewegen zorg je voor een verhoging van je metabolisme en een verhoogde vetverbranding. Samen met spier-
oefeningen zorg je op die manier voor een slanker en gezonder lichaam.

PRIJSLIJST
GROEPSLESSEN
ONLINE RESERVEREN