PODOLOOG

ANKE DEPORTE: PODOLOOG

MAAK UW AFSPRAAK:
podoloog@het-pand.be  | 0497 24 05 89 (Anke gsm)

PODOLOGISCH ONDERZOEK

Een podologisch onderzoek start met een uitgebreid vraaggesprek. Hierna bekijken we de bewegingsmogelijkheid in de verschillende gewrichten. Als volgt zullen er ook biomechanische testen uitgevoerd worden om de oorzaak van de klacht te achterhalen.

GANG EN/OF LOOPANALYSE

Met behulp van camerabeelden wordt uw stap- en/of looppatroon geanalyseerd. Dit gaan we doen op de loopband of de begane grond. Wat het comfortabelst aanvoelt voor u. Alsook gaan we de verschillende meegebrachten schoenen beoordelen op functionaliteit, pasvorm en slijtage.

ZOOLTHERAPIE

Tenslotte analyseren we de resultaten van het onderzoek en de ganganalyse. Hierbij zal er al dan niet overgegaan worden naar zooltherapie. Het zoolconcept wordt steeds individueel gemaakt. Na het afleveren van de zolen wordt er een inloopperiode van een 6-tal weken voorzien.

PODOLOGISCHE VOETVERZORGING

Naast een basisvoetzorg behandelt een podoloog ook tal van huid -en nagelaandoeningen zoals ingegroeide teennagels, schimmel- of kalknagels en/of getraumatiseerde nagels.

Ook likdoorns, eeltplekken, kloven kunnen verholpen worden door de podoloog. Dit kan zowel preventief (voorkomend) als curatief (genezend).